قیمت امروز زرشک – ۳ آبان ماه ۹۸
آنچه در این مقاله میخوانید .....


قیمت امروز زرشک سوم آبان ماه ۹۸ را در جدول زیر مشاهده می فرمایید!
نوع زرشک | قیمت امروز انواع زرشک |
قیمت امروز زرشک پفکی | ۷۲ الی ۷۴ هزار تومان |
قیمت امروز زرشک پفکی درجه یک صادراتی | ۷۸ الی ۷۹ هزار تومان |
قیمت امروز زرشک دانه اناری ۹۷ | ۵۵ هزار تومان |
قیمت امروز زرشک سیاه خشک | ۳۰ هزار تومان |
قیمت امروز زرشک تازه دان شده | ۲۳ هزار تومان |
قیمت امروز زرشک تازه با شاخه | ۱۴ هزار تومان |
قیمت امروز زرشک اناری ۹۸ | ۵۵ الی ۶۰ هزار تومان |
قیمت زرشک خشک
به طور کلی زرشک هم به صورت طبیعی و هم به صورت پرورش یافته وجود دارد و به مصارف گوناگون غذایی، دارویی و تزیینی میرسد. زرشک تا نزدیک ۹۰ سالگی میوه می دهد و از هر ۴۰ کیلو زرشک تازه ده کیلو زرشک خشک حاصل میشود. البته این میزان گاهی به یک کیلو زرشک خشک در هر ۵ کیلو زرشک تازه هم می رسد. درختچه در سن چهارده سالگی به بیشترین میزان باردهی خود میرسد. در ایران نوع زراعی زرشک در خراسان جنوبی و در شهرهای قائن و بیرجند به عمل میآید. در مکانهای گردشی و پارک ها نیز نوع تزیینی زرشک که گل و میوه آن زرد میباشد زینت بخش باغها است.
در ترکیب میوه زرشک چهار درصد مواد قندی و ۶۵ درصد اسید مالیک، اسید تارتاریک و صمغ وجود دارد. در همه اجزای زرشک بربرین، اکسیاکانتین، بربامین یافته می شود. ولی میزان آلکالوئید در ریشه زرشک بیشتر از جاهای دیگر آن است. زرشک در پزشکی دنیای قدیم به طبیعت سرد و خشک معروف بود و خواص درمانی زیادی برای آن قائل بودند که به تعدادی از آنها اشاره شد. زرشک قدرت منقبض کنندگی و همچنین بهبود عملکرد کبد و قلب را دارد، خونریزی و بواسیر را درمان میکند، صفرا را متعادل می کند و مشکلات دهان و گلو را از بین میبرد. همه قسمتهای زرشک دارای خواص درمانی قدرتمندی هستند و در طب قدیم به صورت گسترده استفاده می شدند. ریشه و پوست ساقههای زرشک نیز برای قوای هاضمه بسیار مفید هستند و در درمان یرقان نافع میباشند. همچنین برای زنانی که خون قاعدگیاشان بند نمیآید استفاده میشوند، سوزش ادرار را از بین میبرند و همچنین در کم کردن فشار خون و ضد عفونی کردن چشم نیز موثر هستند. علاوه بر ساقه و ریشه زرشک، برگ زرشک نیز خواص فراوانی دارد از جمله جذب آب اضافی بدن، رفع اسهال و کمک به استحکام دندان. قیمت زرشک خشک به پارامترهای بسیاری وابسته است که از مهمترین آن ها می توا به نوع زرشک خشک اشاره کرد. در اینجا منطور ما از زرشک خشک بیشتر زرشک خشک قرمز است که از دو نوع زرشک پفکی و زرشک دانه اناری تشکیل شده است. قیمت زرشک پفکی به مراتب بیشتر از قیمت زرشک دانه اناری است. قیمت زرشک خشک دانه اناری در مهر ماه بین ۵۵ تا ۶۵ هزار تومان در نوسان بود. در مورد تولید زرشک پفکی پادکست زیر را بشنوید!
لیست غذاهای ایرانی با زرشک
زرشک خشک استفاده های فراوانی می تواند داشته باشد که برخی مرسوم و برخی هنوز در ایران مرسوم نیستند. از جمله می توان زرشک را به همراه سایر آجیل و دانه ها و همچنین در ترکیب با میوه های خشک به عنوان اسنک استفاده نمود. استفاده دیگر از زرشک در تهیه شیرینجات است. این نوع شیرینی ها در ترکیه بسیار رایج هستند. استفاده از زرشک خشک در پخت انواع غذاها رایج ترین نوع استفاده از زرشک خشک در ایران می باشد. لیست غذاهای ایرانی که در ان ها از زرشک استفاده می گردد به شرح زیر است:
- زرشک پلو با مرغ
- ته چین
- دلمه
- انواع آش و سالاد
- کوکو
- قیمه نثار
تولید زرشک خشک – قیمت زرشک فله ای
درختچههای زرشک معمولاً با فاصلههای کم و به شکل بی نظم و ترتیب کاشته میشوند. در این مرحله ابزار خاصی مورد نیاز نیست و بیشتر از بیل استفاده میشود. در مساحتهای وسیع اول زمین را آماده میکنند و کود پوسیده و کود فسفری می دهند و سپس به صورت خیلی گودی شخم می زنند و باریکه آبراههایی در فاصله ۴ یا ۵ متر می سازند و در داخل آبراهها گودال هایی به قصد کاشت زرشک میکنند. درون گودالها کمی کاه هم میریزند برای محافظت از ریشه های زرشک. در روشهای قدیمی جوی های بزرگی میساختند که آب را تلف می کرد. اما آب باریکهها از اتلاف آب جلوگیری میکنند. بهترین زمان برای کاشت زرشک از اواخر پاییز می باشد که در این صورت به طور حتم درختچه زرشک میگیرد و در همان اولین سال میوه میدهد.
در انتقال نهال زرشک باید توجه داشت که ریشه زرشک آسیب نبیند و در مجاورت هوا و جریان باد نباشد. پس از کاشت پاجوش ها گیاه باید فوری آبیاری گردد. اگر نهالهای زرشک را در فاصله های زیاد از هم بکارند در میان آن ها ممکن است یونجه، سیب زمینی، چغندر و زعفران نیز کاشته شود. نهال را موقع کاشتن تا جای طوقه در گودال فرو می برند و از خاک آفتاب خورده و سوخته گودال را پر میکنند. در سال اول کشت نهال به آن کود نمی دهند چون ریشه ها هنوز جوان و ضعیف هستند و نمیتوانند مواد غذایی خیلی غنی را جذب کنند. به طور معمول در دو ستون کنار هم نهالها به صورت مثلثی کاشته می شوند. معمولاً در سال اول کشت، آبیاری به صورت هفتگی انجام میشود. عواملی که ممکن است آسیب جدی به کشت زرشک وارد کنند عبارتند از خشکسالی، زیادشدن نامعقول قیمت گندم، افزایش مساحت زمینهای گندم کاری، کمبود آب و بی قدر شدن زرشک از نظر پولی. زرشک را در یک مرحله میچینند و اگر در پاییز بارندگی زیادی صورت نگیرد برای رسیدن به سطح کیفی بالا بهتر است زمان برداشت زرشک را عقب بیندازند. در صورتی که زرشک زودتر از موعد چیده شود میوهاش ترش تر و مقداری گس خواهد بود. البته اگر ارزیابی و امکانات کافی برای مراحل بعدی یعنی دوره خشک کردن زرشک در اختیار کشاورزان قرار داشته باشد بارندگی نمی تواند مشکل ساز باشد چراکه با امکانات ناچیزی که اغلب کشاورزان از آن برخوردارند و مجبورند به آن راضی باشند انبار کردن زرشک تازه موجب تخریب و فساد آن میشود.
کشاورزان برای پیشگیری از آسیبهای احتمالی همیشه مترصد فرصتی هستند که زرشک را زودتر از موعد بچینند و به مرحله خشک کردن برسانند. مرحله چیدن زرشک به دلیل حساسیت میوه زرشک و لطافت آن با صدمات زیادی روبهرو است که کار زارعین را سخت می کند. میوه زرشک به روشهای متفاوتی برداشت میشود از جمله روش خوشه چینی توسط دست، روش ضربه ای، روش شاخه بر کردن و حمل خوشههای زرشک به انبار، روش ترکیبی و برداشت توسط ماشین های مکانیکی. روش خوشه چینی به خاطر وجود تیغ های مجاور هر خوشه زمانگیر است و به مهارت زیادی احتیاج دارد. این روش بیشتر در گذشته مرسوم بود ولی محصول به دست آمده از آن کیفیت بالایی داشت. در روش ضربه ای یا ترکه زنی از چوب بلند و باریکی استفاده میشود که به راحتی به قسمتهای بالایی درختچه دسترسی دارد و زمان کمتری نیاز دارد. معمولاً در مساحت های بزرگتر زمینهای زراعی این روش به کار میرود که توسط استفاده طبیعی از جریان باد و سپس چهار شاخه زنی و سیستم های برقی و ماشینی، ضایعات و خارها از میوه جدا میشوند. البته در این روش ممکن است به شاخه های جوان که در محصول بعدی زرشک بسیار موثر هستند آسیب جدی وارد شود. در روش شاخه بر توسط قیچی شاخههای حاوی زرشک جدا میشوند و به صورت طولانی مدت روی داربستهای چوبی خشک میشوند. در این شیوه معمولاً از روش خشک کردنی استفاده میشود که منجر به تحصیل زرشک پفکی می شود. در روش ترکیبی از دو شیوه شاخه بر کردن و ضربهای در کنار هم استفاده میشود و بالاخره در روش مکانیکی از دستگاه های گوناگونی برای برداشت زرشک استفاده میشود که در آن میان روش دستگاه مکنده آسانتر است و محصول با کیفیت تری ارائه میدهد. از این رو تولید زرشک خشک فرایند طولانی و زمان بری است و کشاورزان زحمات بسیاری می کشند. کشاورزان زرشک خود را به چندین روش می فروشند.
- فروش زرشک تازه با شاخه
- فروش زرشک تازه خوشه ای که در اصطلاح محلی به آن خوله گفته می شود.
- فروش زرشک به صورت دانه اناری اما تمیز و فراوری نشده
- فروش زرشک به صورت دانه اناری و کارتن شده
- فروش زرشک به صورت پفکی و تمیز نشده و دستگاه نخورده
- فروش زرشک به صورت پفکی و کارتن شده
اما چیزی که در همه موارد بالا مشترک است اینست که فروش زرشک به صورت فله شکل می گیرد. قیمت زرشک فله به نسبت قیمت زرشک بسته بندی شده قطعا بسیار کمتر است.
فروش زرشک صادراتی
صادرات و تجارت خارجی یکی از پایه های اقتصاد هر دولت است. برای گریز از ضررهای تمرکز بر نفت و فرآورده های نفتی در صادرات، باید به بخشهای دیگر تولیدات داخلی توجه کرد. از این میان محصولات زراعی و خشکبار میتوانند امکانات وسیعی در اختیار توسعه اقتصادی کشور قرار دهند. با توجه به اینکه زراعت نیازی به ماشین های مدرن ندارد و به دلیل وسعت ایران و مساحت زمینهای زیر کشت میتوان حساب جداگانهای برای کشاورزی باز کرد. مطمئناً سرمایهگذاری در این بخش فواید بسیاری دارد و سود کلانی را در تمام وجوه اقتصادی نصیب ما میکند. این سرزمین حاصلخیز با وجود کم آبیها و خشکسالیهای متعدد با توجه به پیشینهای که در پرورش محصولات کشاورزی بومی دارد زمینه مطمئنی فراهم میآورد و چشم انداز قدرتمندی پیش روی ما می گذارد. ولی چگونه میتوان تمرکز صادرات را از نفت و فرآوردههایش به بخشهای کشاورزی و غیره معطوف کرد؟ آیا این انحراف به ضرر کشور است یا امکانات تازهای پیشنهاد می کند؟ کدام نهادها در این زمینه مسئول هستند و می توانند سرمایهگذاریهای حساب شده در بخشهای اقتصادی را پشتیبانی کنند؟ وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی میتوانند در همیاری و همپوشانی هدفهای اقتصادی کشور در جهت رفع اقتصاد تک محصولی قدمهای بلندی بردارند خط مشی های این دو وزارت در صورتی که هم جهت با هم باشند و یکدیگر را نقض نکنند می توانند سیاستهای اقتصادی بهینهای در پیش بگیرند و بر توسعه بخش کشاورزی و صادرات محصولات و فرآورده های کشاورزی تمرکز کنند.
مطالعات و تحقیقات لازم در زمینه شناخت و ترویج مولفههای موثر در صادرات و تجارت خارجی موجد بهترین بهره برداری ها از ظرفیتهای کشاورزی خواهد بود. زرشک و زعفران و عناب، سه محصول مهم و بومی خراسان جنوبی می توانند امکانات گسترده ای برای بهبود صادرات غیر نفتی در اختیار نهادهای دولتی و سرمایهگذاران و صادرکنندگان جدی و معتبر قرار دهند. سازمانهای وابسته به این دو وزارت همچون سازمان امور اراضی کشور، سازمان امور عشایر ایران، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، سازمان جنگلها و مراتع و آبخیزداری کشور، سازمان حفظ نباتات سازمان مرکزی تعاون روستایی، شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی آموزش بازرگانی، صندوق ضمانت صادرات، موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی و غیره میتوانند در تشکلها و اتحادیهها به توجیه اهداف و پیرایش حواشی و همسو سازی کارشناسی شده مقاصد اقتصادی بپردازند و عوامل موثر بر گسترش روابط بین المللی در جهت معرفی محصولات کمتر شناخته شده بومی ایران را بررسی کنند. در مورد این همیاریهای بین نهادی در کشور هنوز تمهیدات مورد نظر صورت نگرفته و ایران همچنان در مسیر رشد و توسعه اقتصادی با سرعت پایین و از نفس افتاده پشت سر کشورهای قدرتمند و توسعه یافته پیش میرود. در کشورهای جهان اول توسعه اقتصادی منوط به کشف بازارهای جهانی برای فروش محصولات داخلی می باشد. آنها بر اثر پژوهشها و بررسیهای درازمدت خود در مورد فرهنگ و بوم و شیوههای رسوخ به اذهان مردمان دیگر کشورها به مدل ها و سرمشقهای بی نقصی در جهت نفوذ اقتصادی رسیدند که پایههای توسعه اقتصادی آنها را محکم میسازد. این کشورها برای کسب بالاترین بهرهها از کشورهای مقصد و استفاده بهینه از گنجینههای داخلی بر مولفههایی چون آزادی، جذب سرمایههای خارجی، اکتشاف بازار های دیگر و خصوصی گردانی تمرکز کردهاند و اهمیت صادرات و فروش محصولات متنوع در خارج از مرزهای خود را کاملاً دریافته اند چرا که صادرات در زمینه اشتغالزایی در داخل کشور، محفوظ داشتن ذخیره های ارزی و توسعه صنایع ۱۰۰% موثر است. ارتقای صنایع و ماشین های مدرن و کشفیات علمی و نوین و اینترنت مفهوم جدیدی ساخته اند به عنوان جهانی شدن و دهکده جهانی که لزوم شناخت هرچه بیشتر نسبت به فرهنگ های دیگر را مطرح میکند که نه تنها در اقتصاد بلکه در تمام عرصههای دیگر تاثیر گذار و تعیین کننده میباشد. در چنین شرایطی ما با وجود یکه تاز بودن در تولید زرشک و ارائه بیشتر از ۹۵ درصد زرشک جهان توسط استان خراسان جنوبی تنها در داخل مرزهای ایران به بازاریابی زرشک میپردازیم. این امر جای تاسف بسیار دارد و سهل انگاری و عدم آینده نگری مردم و مسئولین را می رساند. در چنین شرایطی بازاریابی در خارج از مرزها باید در دستور کار نهادهای دولتی و سرمایه گذاران قرار بگیرد و مشارکت جمعی را موجب شود. بازار های مختلفی برای فروش زرشک صادراتی وجود دارد. برای مثال بازار کشور همسایه ما ترکیه یکی از آن هاست.
قیمت زرشک صادراتی – قیمت روز زرشک
ایران به عنوان تنها تولید کننده زرشک در جهان توانایی های بالقوه بسیاری برای سرمایهگذاری و ایجاد نیاز در بازارهای خارجی دارد. بیتوجهی متصدیان و مدیران دولتی به امر صادرات غیر نفتی و مسائل مربوط به تولید و فرآوری و سرمایهگذاری خارجی به بدنه این تجارت ضربه های بازدارندهای زده است. آمدن به سطحی بالا و شایسته تواناییهای کشورمان در جهان نیازمند طرحهای وسیع و تداخلی در وجوه مختلف و عمل به قوانین مربوطه و همچنین تفویض اختیارات و آزادیهای بیشتر به صادرکنندگان و تجار و سرمایهگذاران میباشد. رقیبان تجاری ما در دیگر کشورها حتی می توانند با برنامهریزیهای حساب شده در جهت تبلیغات محصولات غذایی متفاوت خود روی افت تجارت زرشک تاثیر مستقیم داشته باشند. ایران انصافاً باید جایگاه ویژه ای در صادرات محصولاتی چون زعفران، عناب و زرشک در ترازهای جهانی داشته باشد. چرا که موقعیتهای منحصر به فردش کشورهای دیگر را برمیانگیزد و در طول تاریخ نیز باعث شده که کشورهای سود طلب همواره استراتژیهای ویژهای برای رسوخ به ایران و استفاده از گنجینه های بسیار آن برگزینند و در بسیاری موارد نیز موفق شدند عقبماندگی اقتصادی و سیاسی ایران را در همان وضعیت نگه دارند. در صورت سهل انگاری مدیران و مسئولان ایران، کشورهای دیگر دست به کار شده با بهبود دائمی جنبههای گوناگون تولید و بهره برداری و فرآوری و صادرات محصولات خود و حتی خرید زرشک از ایران و صادر کردن مجدد آن به کشورهای دیگر ابعاد میان نظام اقتصادی خود و نظام ایران را گسترش داده و سطح خود را بیش از پیش بالا کشیده، خود را به عنوان سردمداران اقتصاد جهانی معرفی و تثبیت خواهند نمود. در کنار مبحث جهانی شدن، رویکردهای بوم گرایانه نیز به شدت مطرح می شوند که نقش مکمل را در جهت شمول همه جانبه و حفظ تفاوت ها دارند. ایران با توجه به امکانات بالقوه در زمینه های گوناگون می تواند برای تبلیغات و عرضه زرشک به بازارهای جهانی طرح های غنی و متفاوتی بسازد و از جلوههای خاصی در امر صادرات و معرفی زرشک به دنیا استفاده کند.
در دنیای جدید اقتصاد جهانی در کشور هایی به شکوفایی خواهد رسید که از این مجال رخ نموده در بازاریابی و فناوریهای جدید در ارائه کالا و تبلیغات استفاده کنند و در تلفیق عناصر بومی و جهانی به سنتزی پیشرفته و برتر برسند. کشور ما که همیشه به صادرات نفتی تکیه داده و از دیگر امکانات تجاری و بازرگانی غافل بوده باید برای رساندن خود به سطح متعادل و معقول در تجارت جهانی سرمایهها را جذب کرده و از حواشی بپرهیزد. زرشک محصولی خوش طعم و خوش رنگ و لذیذ است که در افزودن طعمی تازه و تنوع غذایی به میزهای غذای خارجی ها ظرفیتهای ویژهای دارد و نادیده گرفتن این ظرفیتها و قناعت به مصرف داخلی ناشی از عدم آگاهی لازم درباره صادرات و تجربه های جهان مدرن است. اجرای برنامه های بنیادی برای ایجاد هماهنگی میان نهادهای مختلف و مردم و مسئولین از وظایف پژوهشگران و سازمانهای وابسته به وزارتهای مربوطه میباشد. امروزه حجم زیادی از راه های تبلیغی برای شناخت و معرفی کالاها به کاربران وجود دارد. رسانههای مختلف در بازاریابی و معرفی کالا به مشتریان نقش اساسی بازی می کنند. همچنین شبکههای ماهواره ای و انواع اپلیکیشنهای اینترنتی وصول به بازارهای جهانی و معرفی همه جانبه محصولات را آسان کردهاند. به دلیل این که زرشک و انواع فرآوردههای آن از جمله مربای زشت، کنسانتره، لواشک و ترشی های دیگر در بازارهای خارجی شناخته نشده اند، عطف توجه به معرفی زرشک و فرآوردههای آن مهمترین دغدغه مسئولین و صادرکنندگان و سرمایه گذاران میباشد. در نیل به بهترین عملکرد در جهت معرفی زرشک به کشورهای دیگر باید بدون در نظر گرفتن ضررهای احتمالی و حواشی بازدارنده روی این امر مهم سرمایه گذاری شود. چرا که حتماً در آینده سود زیادی را نصیب اقتصاد کشور خواهد کرد.از این رو قیمت زرشک صادراتی در ایران مشخص می شود. قیمت روز زرشک از جمله قیمت زرشک صادراتی را از وب سایت زرشک آبرام و همچنین کانال های اجتماعی ان دنبال کنید. قیمت روز زرشک صادراتی را از ما بخواهید!
خرید اینترنتی زرشک
امروزه مردم برای همه نوع اطلاعاتی به سراغ اینترنت می روند. این سرچ ها از قیمت سویا و قیمت پسته و قیمت روز زعفران گرفته تا بسته بندی حبوبات در منزل تهران و همچنین طرز تهیه شربت آلبالو خوش رنگ و نام غذاهای ایرانی است. از این رو اینترنت نقش پررنگی در تجارت بازی می کند. تجارت و خرید و فروش زرشک نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. امروزه خرید اینترنتی زرشک بسته بندی شده و فله چه به صورت خرد و چه به صورت عمده انجام می شود. از جمله فروشگاه هایی که فروش زرشک بسته بندی را انجام می دهند می توان به لیست زیر اشاره نمود:
- خرید اینترنتی زرشک – فروشگاه اینترنتی بیار
- دیجیکالا
- بابا امان (babaaman)
- باسک (basq)
- کافه زعفران
- باسلام
- گلپران
- افق کوروش
- برادران حسینی
در خرید اینترنتی زرشک به صورت عمده ابتدا خریداران مجموعه تامین کننده را انلاین پیدا می کنند وما برای عقد قرار داد و پرداخت پول معمولا یک قرار ملاقات حضوری شکل می گیرد. در زمینه فروش عمده زرشک نیز مراکز بسیاری فعال هستند از جمله ان ها مجموعه زرشک آبرام است. حجم تامین مجموعه ما ۱۰ تن در ماه می باشد. در مجموعه زرشک ابرام انوا ع زرشک پفکی صادراتی و همچنین دانه اناری و زرشک سیاه بی دانه و هسته دار به فروش می رسد. چنانچه در زمینه تامین زرشک خود نیاز به مشاوره دارید. همکاران ما جهت پاسخگویی و مشاوره در خدمت شما هستند. برای تشخیص یک زرشک مرغوب و اعلا به پادکست زیر گوش دهید!